Brawl Stars Taktikleri [Türkçe]
Brawl Stars Taktikleri [Türkçe]
4.5 (90%) 2 votes

oyunthumbnail

Haydi Brawl Stars hakkında bilmediğiniz bazı hileleri görelim. Brawl Stars gerçekten şaşırtıcı bir çevrimiçi shooter: birçok oyun modları ve bunları benzersiz yapan büyük farklılıklar bu oyunu benzersiz kılmaktadır. Brawl Stars hilelerini ve ipuçlarını bu yeni oyundan en iyi şekilde yararlanmak için nasıl kullanacağınızı bilmek önemlidir.

Hemen kullanmamız gereken bazı ipuçları ve önerilerle başlayalım, zamanla bu makaleyi güncelleyip stratejileri, taktikleri ve numaralardan zengin hale getireceğiz!

Brawl karakterinizi hızla nasıl hareket ettirebilir ve avantaj elde edebilirsiniz?

Bu oyunda hamlelerde hızlı olmak ve aynı zamanda hedeflemek esastır: Bir saniyede gerçekleştirilen çoklu işlemler genellikle zafer veya yenilgiyi ilan edebilir. Bunun için her zaman bilmediğimiz bir özellik kullanmanızı öneriyoruz: Joystick modu.

Brawl Stars varsayılan olarak, karakter hareketleri ekrandaki basit dokunuşla belirlenir, ancak şunu diyelim ki: Gerçekten rahatsız edici ve verimsiz. Bunun yerine, Brawl Stars’da Joystick işlevini etkinleştirerek, Brawlers hareketlerinizi en üst düzeye çıkarmanız mümkün olacak ve minimum düzeyde aşinalık sonrasında rakiplerinize karşı büyük bir avantaj elde edeceksiniz. Brawl Stars’da Joystick modunu etkinleştirmek için eğiticiyi izleyin ve kazanmak için tekrar başlayın!

Gizli Saklanma Yerleri: Savaşta Brawler’ı nasıl gizlersiniz?

Çoğu bunu bilmiyor ama Brawl Stars savaşlarında Brawler’ı uzun çimlerde gizleyebilirsiniz! Karakteriniz çimdeyse, rakipler çim kesmedikçe rakibiniz sizi göremez ve dolayısıyla vuramaz (SUPER saldırısı ile çimleri tamamen biçebilirsiniz).

Bu faktör ile kendinizi saklayabilir ve rakip bir oyuncu köşeyi koştuğunda hemen dışarı çıkıp saldırıyor olabilirsiniz. Ancak, dikkatli olun, çünkü bir oyuncu çimdeki varlığının farkına vardığında pusu kurmayı deneyebilir.

Taşlar ve Yıldızlar Nasıl Çalınır?

Bounty veya Smash and Grab gibi hemen hemen her oyun modunda oynarsanız, karakter kafasının üstünde, genellikle oyunun bulunduğu Taş veya Yıldızların sayısına işaret eden bir sayı bulunur.

Bunları sadece öldürerek basitçe çalabilirsiniz! Aslında, tüm yıldızlar ve taşlar en az çaba harcamadan (bazen çaba harcamak da gerekebilir tabi) hazır şekilde alınabilirler.

Brawl Stars’da Smash&Grab’de Mücevher Toplayın!

Smash&Grab oyun modunda kazanan takım, elde edilen taş sayısına bağlı olarak ilan edilir, bu da Gems’in çok önemli bir rol oynaması demektir! 16 ardışık saniye boyunca en az 10 mücevher tutmanız gerekir. Ama en çok taşı nasıl toplarsınız?

Meydan okumanın merkezinde mor renkli bir ışık yayan büyülü bir kutu var (önceki ekran görüntüsündeki kırmızı oku görebilirsiniz), mücevherler sürekli sıkışıyor. Ekibiniz alanı kontrol etmeyi başarırsa, avantaj elde edebilir:

  • Taşlar çıktıktan sonra hızlı ve zahmetsizce alın
  • Mücevherlerin dışarı çıkmasını bekleyen rakiplerinizi yakalayın ve o zamana kadar birikmiş taş sayısını sıfırlayın.

Brawl Stars’da Kazanmak İçin Avantajlar

Bounty veya Smash ve Grab gibi önerilen modların birçoğu, en fazla yıldız veya taş olan takıma zafer kazandırır; dolayısıyla çetenizi daha iyi yönetebilmeniz önemlidir (rastgele çok oyunculu kombinasyon olmadıkça).

Tek bir oyuncunun en çok taşı elinde tutması aptalca olur: eğer yenilirse takım avantajdan düşer. Bu nedenle, farklı roller atama olasılığı gibi oyun taktiklerini nasıl organize edeceğinizi bilmek önemlidir:

  • 2 oyuncu, diğer oyuncularla doğrudan çatışmaya girmeden mücevherler veya yıldızlar toplamak konusunda endişe etmeli,
  • Bir oyuncu takımı korumak ya da düşmanlarının takımdan birisinin taşlarını toplamaması konusunda endişe etmeli.

Kendinizi oyuna kaptırıp elinizde taş varken düşük cana sahip düşmanınızı alt etmek için takımınızı riske atmamalısınız…

Brawl Stars Nasıl İndirilir?

Bu konuyu şu linkteki makalemize giderek öğrenebilirsiniz. Oyunda daha iyi vakitler geçirip yüksek kupalar kazanmanız dileğiyle iyi eğlenceler 🙂




Bu yazı 418 kez okundu...
Destek için paylaş
Yorumlar